We believe in email

Wij geloven in e-mail

Bij Secumail geloven wij dat geen enkel bedrijf zonder e-mail kan. Om echt in gesprek te blijven met uw klanten is het ondenkbaar dat u geen e-mails meer verstuurt. Maar dan is het wel heel belangrijk dat de e-mails veilig verstuurd worden. En dat de e-mail direct gelezen kan worden, want als de ontvanger moeilijk moet gaan doen, dan komt de boodschap vaak niet aan.

Digitale veiligheid

Een digitale veilige wereld, daar geloven wij in en dat maken we iedere dag waar. Voor onze klanten, maar juist ook voor hun klanten. Want e-mailen doe je niet alleen.

Zelf doen

Omdat veilig e-mailen nog niet gemakkelijk kon, hebben we het zelf ontwikkeld. Hierbij is het gelukt om alle techniek uit het zicht van de e-mail verzender en ontvanger te houden. Dat dat gelukt is, daar zijn we eigenlijk heel trots op. Hierbij maken we gebruik van privacy by design en de modernste cloud technieken. Hierdoor blijven er geen digitale sporen achter en is onze capaciteit oneindig schaalbaar.

Wie zijn wij?

Techneuten met hart en ziel

Bevlogen over techniek en innovatieve oplossingen, met een scherp oog voor digitale veiligheid. Dat kenmerkt onze technische dienst. We houden ze een beetje uit het zicht want in ons bedrijf vinden we het fijn dat je diep en lang kan nadenken over mooie technische oplossingen.

Specialisten in informatie beveiliging

De customer support wordt gedaan door sociale, bruisende specialisten. Die krijg je makkelijk aan de lijn en ook per e-mail reageren we snel terug. Juridische kennis, IT kennis en veel ervaring met informatiebeveiliging zorgen voor een goede invulling van de behoeftes van onze klanten.

Betrouwbare oplossing

Wij willen graag het naadje van de kous weten van onze klanten zodat wij een veilige en betrouwbare e-mail oplossing kunnen aanbieden.

Waarom waarderen onze klanten ons?

“Goed begeleid”

Secumail blijft betrokken tot alle problemen zijn opgelost en er geen vragen meer zijn. Full service

“Geen last van”

De Secumail oplossing draait volledig op de achtergrond, niemand heeft er last van.

“Geen kans op datalekken”

Eindelijk een oplossing voor het versturen van onze financiële adviezen. Een groot deel van onze klanten wil toch het liefst gewoon per e-mail worden geïnformeerd, en nu kunnen we dat blijven doen, zonder kans op een datalek.

Wil je ons beter leren kennen? Maak een afspraak via ons contactformulier